jeep

Contact

 

Telefoon: 00800 0426 5337

 

Meer info

JEEP EXTRA GARANTIE

Jeep Extra Garantie is een service die u in staat stelt de reguliere garantie uit te breiden met maximaal 5 jaar zonder kilometerlimiet en eigen risico. U kunt Jeep Extra Garantie aanvragen bij alle officiële Jeep-dealers als uw auto nog binnen de fabrieksgarantie valt en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan uw Jeep is uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften zoals vermeld in het Jeep instructieboek. U kunt Jeep Extra garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van een Jeep.

EXTRA GARANTIE, EXTRA ZEKERHEID

Jeep heeft een oplossing bedacht om u langer zorgeloos van uw auto te laten genieten. Jeep Extra Garantie is een nieuwe service die u in staat stelt om tot maar liefst 7 jaar complete zekerheid te verkrijgen, door de reguliere garantie uit te breiden met maximaal 5 jaar extra garantie, zonder kilometerlimiet en eigen risico. Kies de garantieduur die het beste bij u past. Mocht u gedurende die periode pech of problemen met uw auto krijgen, dan kunt u rekenen op de betrouwbaarheid van het Jeep-servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen. Bovendien kunt u er van verzekerd zijn dat bij eventuele vervanging uitsluitend Originele Jeep Onderdelen worden gebruikt.

HOE KAN IK MIJN JEEP EXTRA GARANTIE REGELEN?

U kunt Jeep Extra Garantie online afsluiten of bij alle officiële Jeep-dealers, als uw auto nog binnen de fabrieksgarantie valt en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Jeep-instructieboek. U kunt Jeep Extra garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van de Jeep.